Tökéletes hétvége – utazás a 101 évessel

Sok készség és képesség kísér minket életünk folyamán.
#Fejvadászként is minden nap ezekkel dolgozunk – a keresésekben minden jelölt és persze ügyfél is a tehetségéből fakadóan és az egész életében megtanultaktól lesz egyedi, máshoz nem hasonlítható, különleges ember.
Az első júniusi hétvégén 17. alkalommal indulhattunk a Balaton Classic veteránautó túraversenyen, ahol 101 éves versenyautónkkal 300 km-t teljesítettünk – ugyan háromszor áztunk el, mégis fülig ért a szánk egész nap!
Csodálatos volt vidám, mosolygós, drukkoló arcokat látni: a szervezőket, versenyzőtársainkat és a nézőket minden korosztályból. Volt, aki a kerítés mögül, volt, aki az árokpartról, vagy a ház előtti kispadról intett, ugrált, kiáltott – csupa olyan emóció, amiből nagyon kevés van a hétköznapjainkban, pedig a munkában és az üzletben is ránk férne, jobb lenne az életünk. És ami ennél sokkal fontosabb: boldogabb és eredményesebb!
A munka-magánélet egyensúlyáról évek óta egyre többet beszélünk, mostanában mindez kiegészül a kiégések listázásával, aggodalmakkal a világ alakulása körül, de egy ilyen nap megmutatja, hogy töltődni pozitív impulzusokkal lehet, bárhol és bármikor – egyszerű a képlet!

#executivesearch #worklifebalance