Flow – a legjobb program a „nemprogram”!

Igen, persze, hogy sokat dolgozunk fejvadászként hétköznap: a figyelmünket adjuk, összefüggéseket, elvárásokat és ambíciókat elemzünk, gondolkozunk a megbízónk szemszögéből és a jelöltjeink perspektívájából. Projekteket vezetünk, mediálunk, fejlesztünk és aggódunk a világért folyamatosan.
Szombaton társadalmi munkában lelkes csapatunkkal strandnyitó fesztiválon vettünk részt Balatonedericsen – sokat dolgoztunk, jól elfáradtunk, köszönte mindenki. Jól éreztük magunkat, mindenki figyelt mindenkire és mindenre. A csapatban van séf, kereskedő, orvos, ingatlan tanácsadó, fejvadász, mérnök és tanár – félszavakból értjük egymást.
Vasárnap kedves helyi barátaink hívták a csapatot reggelire a teraszukra – mentünk, csodáltuk a vendégszeretetet, a kilátást, a természetet! Nagyon finomat ettünk, ittunk és beszélgettünk, üldögéltünk. Aztán üldögéltünk, beszélgettünk.
Elég jól sikerült: a reggeli este 7 után ért véget. Utólag állapítottuk meg, hogy megtalált minket a Flow! A legszebb az volt benne, hogy nem csináltuk, terveztük, programoztuk – történt magától, csak éltük! Ez a tökéletes work–life balance! Nem tanácsadói termék, csak emberi.
Értékes!